kleine auto's, groot nieuws

Tekno: goed voor elkaar

Eén van de makers van de Modelauto Krant groeide op in Hillegom. Hij maakte het begin mee van de groei van transportbedrijven zoals Den Hartogh, Kwaak en De Wit. De heer Den Hartogh bouwde met zijn transportbedrijf ook zijn prachtige Ford-verzameling op.
De drie genoemde bedrijven zijn allemaal in de bloembollen begonnen. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot heel grote ondernemingen. Er zijn heel veel kleine tot grote expeditie (ouderwets woord ‚Äď moet logistics zijn) bedrijven. Merken als WSI, Tekno en Lion Car brengen truckmodellen uit in de kleuren van veel van die bedrijven.
Tekno heeft een heel goeie website. Je kunt er ook precies zien wat er aan nieuwe modellen komt. Handig voor de spaarders onder ons. De al bestaande Scania LB76 en LBS76 zijn nu nog verder gedetailleerd. 
Het model heeft een geheel nieuw ontwikkeld chassis met luchtketels, klassieke spatborden en achterlichten, Scania dieseltanks, een klassieke schotel en velgen. De Scania LB76 is voorlopig enkel beschikbaar in authentieke kleuren. De 4×2 in de kleur rood. Begin maart is ook de Scania LSB76 trekker met liftbare sleepas beschikbaar in de kleur blauw.

www.tekno.nl

0 comments on “Tekno: goed voor elkaar

Jack Spaan on 18/09/2011 12:35

werkelijk een schitterend model

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente reacties

Oude berichten

DAF ziet groen

De provider waar deze website draait, werkt geheel CO2-neutraal. Je ziet dat de Modelauto Krant zijn maatschappelijke verantwoording neemt. Daarom doet het ons deugd dat er ook in de modelauto-wereld aandacht is voor groene voertuigen. Zoals deze DAF LF Hybrid. In het eggie realiseert deze Lees verder

0 commentaren