kleine auto's, groot nieuws

De nieuwsbrief bestaat, echt waar!

We krijgen van tijd tot tijd vragen of de Modelauto Krant nog bestaat. Eerlijk gezegd vinden wij dat zelf een gekke vraag, maar inmiddels hebben wij begrepen hoe dat komt. We sturen namelijk niet meer zo veel nieuwsbrieven uit. Voorheen kreeg je een nieuwsbrief, elke keer als er nieuws geplaatst werd. Dat doen we nu een beetje anders. Nieuws wordt geplaatst als onze afdeling Nieuws daar weer aan toe is en we ventileren dat dan via Facebook.

Er is ook nog een technisch probleem geweest, waardoor we een aantal maanden geleden diverse abonnees zijn kwijtgeraakt. Het kan dus zijn dat je om die reden geen nieuwsbrief meer ontvangt. Meld je in ieder geval weer om de nieuwsbrief te ontvangen, want ook in 2017 zal er weer een hoop nieuws te melden zijn.

One comment on “De nieuwsbrief bestaat, echt waar!

Paul Spek on 01/01/2017 20:59

Nieuws wordt geplaatst als de afdeling Nieuws daaraan toe is?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente reacties

Oude berichten

Yuppificatie in goud

Ik weet niet of U ’t weet maar ‘Yuppificatie’ is een synoniem van ‘gentrificatie’; dat laatste slaat op een verbetering van een buurt of stadsdeel in economisch opzicht omdat er meer veelal jonge mensen komen wonen met geld. In dat woord gentrificatie zit namelijk ‘gentry’ Lees verder

0 commentaren