kleine auto's, groot nieuws

De auto met de lange naam

veijron zwar oranjeVorig jaar kwam Rastar met een Bentley Mulsanne op schaal. Een blad schreef dat het model tegenviel. Dat is een beetje een flauwe opmerking. Toegegeven, de Rastar kan niet op tegen de detaillering van het model dat Minichamps ervan maakt. Maar tegen een prijs van ongeveer vijf keer die van Rastar. Als je vindt dat een liefhebberij toegankelijk moet zijn dan mag die overweging ook bij een beoordeling meewegen.

Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse. Een lange naam voor Veyron oranjeeen heel exclusieve auto die ergens in de Elzas in elkaar gezet wordt. Het Rastar model ziet er strak uit, zit strak in de lak. Behalve de deuren gaat er verder niets open en dat scheelt in de prijs. Voor € 44,95 ben je de eigenaar van een miniatuur van een overbodige auto. Maar wel heel mooi, dat weer wel.

 

veyron wit blauw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Autohistorie op Oldtimerblog:

Recente reacties

Nu in Oldtimerblog:

Oude berichten

Uitbreiding Tekno basismodellen

‘BasisΒ  gaat in ieder geval niet op voor de uitvoering van deze fraaie trucks, maar ze worden gebruikt als basis voor verbouwingen en dergelijke. Vier Scania’s en twee Volvo trekkers laten het hart van velen sneller slaan. En dat is een mooie gedachte. www.tekno.nl Misschien Lees verder

0 commentaren