kleine auto's, groot nieuws

De auto met de lange naam

veijron zwar oranjeVorig jaar kwam Rastar met een Bentley Mulsanne op schaal. Een blad schreef dat het model tegenviel. Dat is een beetje een flauwe opmerking. Toegegeven, de Rastar kan niet op tegen de detaillering van het model dat Minichamps ervan maakt. Maar tegen een prijs van ongeveer vijf keer die van Rastar. Als je vindt dat een liefhebberij toegankelijk moet zijn dan mag die overweging ook bij een beoordeling meewegen.

Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse. Een lange naam voor Veyron oranjeeen heel exclusieve auto die ergens in de Elzas in elkaar gezet wordt. Het Rastar model ziet er strak uit, zit strak in de lak. Behalve de deuren gaat er verder niets open en dat scheelt in de prijs. Voor € 44,95 ben je de eigenaar van een miniatuur van een overbodige auto. Maar wel heel mooi, dat weer wel.

 

veyron wit blauw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente reacties

Oude berichten

Column: Ona wie?

Vinger opsteken wie denkt dat dit een Audi A2 is. Fout! Het is geen A2 maar een Al2. Dat was de conceptcar uit 1997 die aan de uiteindelijke productie versie van de A-klasse van Audi vooraf ging. Jullie herinneren je nog wel dat de A2 Lees verder

0 commentaren