kleine auto's, groot nieuws

Bloemenwagen van Jan

HostaroOpelBlitzbloemenwagenJanHoutman2Als we het hebben over sierlijke carrosserieΓ«n voor vrachtwagens denken we al snel aan verhuiswagens. Maar ook de klassieke bloemenwagens zagen er vroeger prachtig uit. Jan Houtman heeft naast zijn enorme productie van verhuiswagens dus ook zijn tanden gezet in een bloemenwagen. “Ik heb jaren geleden een kitje van Hostaro schaal 1:43 verbouwd tot bloemenwagen”, schrijft hij. “Tot nu toe is het de enige maar ik heb nog meer plannen, maar die heb ik zo veel.” Ja Jan, we kennen dat gevoel. Maar we willen er toch op aandringen bij je om je nog eens aan een andere bloemenwagen te wagen.

HostaroOpelBlitzbloemenwagenJanHoutman1

 

0 comments on “Bloemenwagen van Jan

Hugo v.Rooyen on 07/06/2013 22:19

Wederom een knap stukje werk Jan !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Autohistorie op Oldtimerblog:

Recente reacties

Nu in Oldtimerblog:

Oude berichten

Mini Spotter: Kleuren volgens BLMC

Mijn eerste Mini was wit. Ik was niet van plan deze auto te kopen. Eigenlijk was ik op een zaterdag naar de plaatselijke VW dealer gestapt voor een proefrit in een Kever. De verkoper vond de Mini meer geschikt voor mij en bleef, ook na Lees verder

1 commentaar