kleine auto's, groot nieuws

Beurs in Hillegom was superdruk en oergezellig

Beurs 20 maart 2016 - Foto Ferry DierckxsensBij de vierde editie van de Modelauto & Automobilia Beurs mochten we een record-aantal bezoekers verwelkomen. Zo’n 500 mensen kwamen een kijkje nemen.

Drukte in de gangpaden, blije tafelhouders, enthousiast publiek, prachtige oldtimers voor de deur, talloze broodjes kroket en ik weet niet hoeveel koffie, dat is voorlopig de samenvatting van de Modelauto & Automobilia Beurs die we afgelopen zondag organiseerden in het Ford Museum Hillegom.
Gezien de vele reacties die we op Facebook voorbij zagen komen, waren zowel tafelhouders als bezoekers erg content met de beurs. Het feit dat deze zondagse beurs een uur later begint dan gebruikelijk is, heeft een goed effect gehad, het was tot ver in de middag druk op de beurs.

Slotracing
In de Lincolnzaal van het Ford Museum was voorzien in zo’n 75 meter tafel, waarbij niet alleen modelauto’s werden aangeboden maar ook diverse soorten documentatie. De slotrace-demonstratie van SlipStream trok zo veel aandacht dat er bij tijden geen doorkomen aan was.
Intussen verzamelden buiten op het parkeerterrein de oldtimers zich voor de Cars & Coffee, georganiseerd door Aalsmeer Roest Niet. De foto’s vindt je op onze zustersite Oldtimerblog.

Cars and Coffee 20 maart 2016 26 - Foto Ferry Dierckxsens

6 november 2016
De volgende editie van de Modelauto & Automobilia Beurs is op zondag 6 november. Inmiddels zijn de eerste inschrijvingen al binnen, dus het belooft dan opnieuw een gezellige en drukke beurs te worden.

One comment on “Beurs in Hillegom was superdruk en oergezellig

Bart van den Acker on 22/03/2016 10:02

Complimenten voor de organisatie! Natuurlijk bepalen jullie niet de gezelligheid, dat doen we als bezoekers zelf wel, maar jullie bieden wel de gelegenheid. Eén van de meest opvallende aspecten van afgelopen zondag was dat ik er veel mensen tegenkwam die je anders nooit op een beurs ziet. Daarbij waren ook mensen die ik ken uit heel andere takken van sport. Erg leuk, zéér voor herhaling vatbaar. Dit kan uitgroeien tot een waardige opvolger van de Amsterdamse beurzen uit de jaren tachtig/negentig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Autohistorie op Oldtimerblog:

Recente reacties

Nu in Oldtimerblog:

Oude berichten

Filmpje: sublieme Bartoletti race transporter van Exoto

Het Amerikaanse merk Exoto maakt supermodellen van race auto’s. Ze doen dat in diecast in verschillende schalen. Bekend zijn hun klassieke Grand Prix racers. Zij maakten de Fiat Bartoletti 642 die Old Cars ook maakt en nu terugkomt in een gift set van Brumm. Exoto Lees verder

0 commentaren